Başkan Özcan, İmamoğlu ile görüştü

Başkan Özcan, İmamoğlu ile görüştü Başkan Özcan, İmamoğlu ile görüştü
A- A+
Reklam

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkanlığı döneminde CHP’den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın sıkıntılı geçirdiği günler, Özgür Özel’in Genel Başkan olması ile birlikte yerini bambaşka bir siyasi tabloya bıraktı.

CHP Genel Başkanı koltuğuna oturduktan sonra Halk TV’de katıldığı ilk canlı yayın programında; “Ben de Tanju Özcan’ın döneceğini ve Bolu’da, Belediye Başkan adayı olarak Partimizi gayet iyi temsil edeceğini, görev yapabileceğini düşünüyorum” sözleriyle Özcan’ın hem CHP’ye dönüşüne hem de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimde CHP’nin Bolu Belediye Başkan Adayı olmasına yeşil ışık yakan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kişisel düşüncesini net bir şekilde ifade etmişti.

Özel’in bu yeşil ışığından sonra CHP’ye dönüşü için Ankara’da yoğun bir görüşme trafiği yapan Başkan Özcan bugün ise İstanbul’da çok önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bu süreçte en büyük destekçisi ve CHP’nin en önemli isimlerinden olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İstanbul’da bir araya geldi.

İkili arasında gerçekleşen görüşmede Özcan’ın CHP’ye dönüşü ve Bolu’dan yeniden aday gösterilmesi konularının masaya yatırıldığı tahmin edilirken, iki taraftan da görüşme ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Görüşmede hazır bulunan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafla görüşmeyi kamuoyuna duyururken, paylaşımında da “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan, İstanbul’da bir araya geldi. ÇOK GÜZEL OLACAK. Yarına Gülümse” ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler